жена-цвете-гърди
()

Хората винаги ще коментират дали имплантите или естествените гърди са по желани. Докато гърдите с импланти могат да изглеждат уникално, има разногласия дали те са достатъчно привлекателни колкото естествените. Тук ще разгледаме и двете ситуации.

Гърди с импланти – плюсове

Симетрия

Повечето от вас, ще се съгласят, че в симетрията има естетика и красота, поради това, много жени предпочитат имплантите. Повечето естествени гърди, нямат симетрия, едната е по голяма от другата, при имплантите всичко е еднакво.

Твърдост

Гърдите с импланти са доста по- твърди на пипане, което оставя впечатление, че са по – харесвани. Те могат да придадат на всяко деколте ефекта, за което е ушито.

Повече шик

Естествените гърди започват да увисват след определена възраст или при раждане, докато гърдите с импланти, са винаги стегнати, което ги прави доста по – желани, и кара всяка жена да има се чувства по – привлекателна, уверена и със самочувствие.

Зърната

С поставянето на импланти, всяка дама може да избере големината и позицията на своите зърна. Това ги прави още по привлекателни от мъжката гледна точка.

Естествени гърди

Те се движат!

Мъжете, които предпочитат естествените гърди са на мнение, че гърдите с импланти, нямат това естествено движение, което се наблюдава при секс игрите с естествени гърди. Те не се движат с ритъма.

Те се чувстват по-добре

Естествените гърди определено се усещат по – добре, защото са по-меки и топли. Имплантите са по-тежки и не се усещат, толкова приятно при натиск. Но различни хора, различни идеали. Всеки има различни разбирания и предпочитания. Едни харесват естествените, други – тези с импланти.

Без белези

Когато се поставят импланти, следователно има и белези. С естествените гърди, дамите нямат тези притеснения. Другият проблем е, ако жената загуби от своето тегло, имплантите може да изпъкнат, докато при естествените гърди, няма да се получи това.

Четири признака, че брака ви е на ръба

Какви гърди предпочитате – естествени или с импланти? Споделете вашето мнение в коментарите под поста.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук