език-облизва
()

Когато става въпрос за орален секс, може да е трудно да разберете какво харесва вашият партньор. Най – лошото е, че можете да приложите всички техники за орална любов, но това може да доведе до уморен и болезнен език . Определено не желаете тези последствия, когато се опитвате да покажете езиковите трикове, които имате.

Изморен език е едно от най – неловките ситуации, които би могло да ви се случи по време на фреска любов. Когато езикът ви се измори, може да оставите партньора си незадоволен.  В тази публикация ще ви открехнем, за някои трикове с език, които може да приложите в практиката си, за да подобрите оралния секс с партньора, да може да продължи по – дълго и без разочарование.

Дръжте езика си в устата

Помислете какво правите, когато езикът ви се умори по време на орално забавление. Намествайки езика си, за да ближете клитора и, започва проблемът.

Изваждайки езика от устата, вие го напрягате. С течение на времето, вие ще установите, че езикът много по – бързо се изморява. След няколко минути,  ще почувствате езика си прекалено уморен, за да продължите.

Вместо това не изваждайте езика си от устата. Това ще помогне да спрете умората на езика. Позиционирайте тялото си спрямо гениталите на партньора си, след което позиционирайте и главата си в удобно положение, за орална любов.

Отпуснете езика

Една от големите грешки, които хората често правят, когато става дума за орален секс, е че втвърдяват езика си и непрекъснато използват движения навътре и навън. Това изморява доста бързо, и трудно ще може да поддържате темпото занапред.

Три секс – табута, които трябва да опитате!

Ако искате да сте добър с езика, трябва да  се научите да го отпускате. Това ще ви позволи да притиснете езика си към клитора и, и така ще ви спести много енергия. Вместо постоянно да напъвате навътре и навън с език, бавно масажирайте, като го задържите по – дълго върху клитора.

Използвайте главата си, а не езика си

Бавните движения с език навътре и навън, може да ви спести малко болка, но след известно време може да започне, да ви боли. Ето защо вместо да използвате език, трябва да използвате главата.

Може да започнете бавно да клатите главата си, с притиснат към клитора език. По този начин, ще може да доставите удоволствието, което се очаква от вас, без да изморите или нараните езика си. Така ще може да доставите удоволствие доста по – дълго от колкото сте си представяли.

Смученето също работи!

Ако случайно езикът започне да ви боли, не се притеснявайте да смените техниката. Приберете езика обратно в устата, и нежно засмучете клитора и. Някои дами мислят, че това е прекалено, тъй като клитора е доста чувствителна зона, но нищо няма да ви навреди, ако експериментирате. Повечето обичат този метод, и адски се наслаждават.

Практикувайте езиковите си трикове!

Ключът към страхотната орална любов е практиката. По този начин, вие ще може да се нагодите, според вашия партньор и неговите предпочитания. Изпробвайте нови техники. Затова, не се колебайте, ако харесвате оралната любов, да я практикувате често, така ще се усъвършенствате до професионалист.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук