табу
()

Секса вече не е достатъчен. Секса може да Ви кара да се чувствате страхотно, но има нещо което ви кара да си мислите, че това вече е банално. Искате повече от това, да чукате партньора си в две  – три пози. Просто искате нещо различно и неочаквано.

Табуто в секса, определено набира висока скорост, и всеки търси нещо различно и нестандартно.

В тази статия сме подбрали три интересни варианта, как да разнообразите сексуалните си фантазии. Прочетете публикацията, и открийте кое би ви разнообразило и възбудило повече от стандартния секс – легни и се разкрачи.

Публичен секс

Понякога просто ни се иска да опитаме секс в различна обстановка. Секса в спалнята може да е доста скучен, дори и да решите да се изчукате в друга стая, също може да не е толкова вълнуващо за вас. Може да решите да направите доста рязка промяна на мястото за секс, като излезете в парка, или в беседката пред блока. Определено тези нови места биха повдигнали адреналина и биха направили акта съвсем по забавен от обичайната спалня.

Публичните сексуални връзки са силни до ексхибиционизма, където се показва само  част от тялото, която обикновено е покрита, като член, цици, вагина или задник, в обществена обстановка. При някои хора това е огромна свобода да правят, каквото си пожелаят, и да се радват на своя сексуален живот. Докато за други – това е прекалено.

Ако се интересувате от публичен секс, имаме няколко полезни съвета за вас. За начало трябва да го направите, когато няма толкова голям шанс да бъдете забелязани от околни минувачи. Спирането с кола отстрани  на пътя по време на час пик е лоша идея, но да го направите в ранните сутрешни часове, може да ви допадне.

Носете по – лесно за сваляне дрехи. Полите и роклите са чудесен избор за дамите, докато за мъжете са подходящи по – лесно и бързо свалящите се панталони с цип.

Нещо, което никога не трябва да пренебрегвате, когато решите да правите секс на открито е шумът. Ако сте прекалено шумни, рискувате да привлечете публика, а не бихте желали точно това. Опитайте се да не издавате звуци по време на акта, това може да бъде забавно. Проверете кой от двама ви ще си мълчи по дълго.

Групов секс

Често в нашите секс фантазии участват други хора. Не се задоволяваме само с това да правим секс с един човек . Бихте могли да започнете с тройка, за да видите как се справяте, но за мнозина това би било неприемливо. 

Тройка: можете да правите секс с две жени, мъж и жена или двама мъже, в зависимост от вашите предпочитания. С груповия секс получавате възможността да правите секс с още повече хора, а с толкова много хора, които се чувстват свободни в секса, е лесно да разберете защо с груповият секс, може да се чувствате напълно без задръжки.

Трикове с езика, които подлудяват при оралния секс

Въпреки това, груповият секс носи големи рискове за венерически болести! Така, че ако решите да се втурнете в груповите изживявания, уверете се, че сте взели всички предпазни мерки.

Игра в цикъл

Това е този момент, който хората или обичат, или мразят, но тази игра  може да бъде много забавна поради ред причини.

Жените са по – често, в цикъл. Опитайте се да подходите солидарно. Започнете с целувки по врата, гърдите, нежни докосвания. Ако тя е готова за секс когато е в цикъл, ще надуе пакета ви, и жадно ще се моли да запълните всяка нейна дупка. За да избегнете неприятните цветове от дамския цикъл, може да го направите в банята под течаща вода, и там ще може да пробвате всяка една желана поза, и да направите секса в цикъл доста забавен.

Кое е любимото ти табу в секса? Допада ли ти секс на публично място, или предпочиташ нещо още по – смело от това? Можете да споделите, като оставите коментар в полето за коментар.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук