едно-мъж-жена
()

Споделеният оргазъм е една от най-големите радости в секса. Изненадващо обаче, малко двойки го постигат. И това е така, защото споделената кулминация има няколко тънкости, които няма как да се случат от само себе си.

Ако искате да се насладите на едновременния оргазъм, опитайте с  тези 6 съвета:

1. Фокусирайте се върху мускулите на тазовото дъно:

За жените ключът към кулминацията са мускулите на тазовото дъно. Колкото по-тонизирани и стегнати са те, толкова по-голям контрол ще имате върху оргазма. За да ги поддържате в добра форма, трябва да правите някои прости упражнения.

С редовни тренировки ще постигнете по-силни оргазми и ще можете да ги контролирате. Така, когато усетите, че другарчето е на път да свърши, може да го направите едновременно с него.

2. Изберете правилната поза:

Малко са жените, които могат да стигнат до края във всяка поза. Ето защо е важно да изберете тази поза, при която стимулирате най-силно горещата си точка.

3. Използвайте лубрикант:

Вагиналната сухота може да попречи на едновременния оргазъм. Пробвайте с лубрикант, който ще осигури нужния комфорт на плъзгане.

4. Следете темпото на партньора:

Ако е нужно, единият ще трябва да забави темпото, за да изчака другия. Нагодете си един към друг, така че да стигнете до нирвана едновременно.

5. Мастурбирайте заедно:

Това ще ви помогне да се опознаете и да помогнете на партньора да ви достави максимално удоволствие по време на сексуалния акт.

Ако се съобразите с тези няколко съвета, споделеният оргазъм ще стане честа практика в сексуалния ви живот. Познавайки добре човека до вас, няма да ви е никак трудно да финиширате заедно с него.

Прочетете още за: Скучна ли си в леглото?

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук