какво-мисли-мъж
()

Когато сте в дългосрочни отношения, вълнението и страстта започват да избледняват, ако не полагате усилия за поддържането им. Съвсем нормално е в един момент да си омръзнете в сексуално отношение и забавленията ви между чаршафите да се разредят чувствително. Оттам нататък отчуждението между вас е гарантирано.

За да ви помогнем да върнете вълнението в сексуалния ви живот, събрахме най-добрите съвети за двойките с позамрял нагон:

1. Фантазирайте си:

Всеки ден отделяйте по няколко минути за фантазиране на сексуална тема. И във фантазиите си е желателно да не включвате партньора. Фантазирайте си за секси изживяване, което искате да опитате, но нямате кураж. Стимулирането на ума ви чрез активно припомняне ще засили сексуалното ви желание.

Когато се чувствате в любовно настроение, поемете инициативата и направете нещо различно. Участвайте активно в любовния акт и покажете, че това, което се случва, много ви харесва.

2. Флиртувайте:

Флиртът и закачките са чудесен начин да върнете страстта във връзката ви. Бъдете закачливи и похотливи към партньора, флиртувайте с него, дразнете го, но без да стигате по-далече. Върнете се мислено в началото на връзката и си спомнете с какво го привлякохте.

Той ще погледне на вас с други очи и може би ще ви преоткрие като сексуален обект. Не забравяйте, че не е важно само как изглеждате, но и какво правите с тялото си.

3. Бъдете спонтанни:

Предложете секс на другарчето когато най-малко очаква. Бъдете спонтанни и различни. Нарушете рутината ви за секс и го превърнете в нещо изненадващо, неочаквано, вълнуващо. Започнете с интимните ласки в различно време, на различно място при възможност, в различни пози от обикновено.

4. Поговорете открито:

Ако смятате, че сте си омръзнали в леглото, честната дискусия може да помогне. Общуването е съществена част от добрия и забавен секс. Изразяването на чувствата ви може да даде шанс на партньора ви да направи някои положителни промени.

5. Ролеви игри:

С помощта на ролевите игри може да създадете вълнуващи секс сценарии и да подобрите сексуалната комуникация в иначе скучната ви спалня. Открийте какво ви действа възбуждащо и го приложете смело. Ако не ви хареса, винаги можете да спрете, нали така?

6. Секс играчки:

На пазара се предлага голямо разнообразие от секс играчки. Намерете такива, които са стимулиращи и за двамата и се забавлявайте. Не гледайте на тях като на нещо извратено, защото те са чудесно допълнение към здравословния сексуален живот.

7. Покажете, че все още харесвате партньора си:

Може би с времето сте се приели за даденост и всеки от вас смята, че другият вече не го смята за привлекателен. Покажете на човека до вас, че все още ви привлича и вероятно той ще ви отвърне със същото.

Не е толкова трудно да направите секса интересен и вълнуващ, но затова пък се изискват усилия. Не забравяйте, че той е не само здравословен и полезен, но и извор на несравнимо удоволствие.

Може да ви раса още: Как да убедя партньора си да правим по-често секс

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук