секс-близалка-език
()

Разликата в сексуалното желание е проблем, който поставя на изпитание всяка връзка. Няма да открием топлата вода, ако кажем, че сексът поддържа дългосрочните отношения и не позволява на партньорите да се отчуждят един от друг.

Ето как да убедите партньора си да правите по-често секс:

1. Създавайте повече моменти на интимна близост:

Не само ниското либидо е виновно за липсата на желание за секс у партньора ви. Липсата на физически контакт, интимна близост, наречете го химия, ако искате, са сред виновниците за затишието в спалнята. Ако често се държите като съквартиранти, не е изненадващо, че сексът не върви. Не забравяйте, че апетитът идва с яденето.

И тъй като вие сте човекът с незадоволените нужди, във ваши ръце е да направите някои промени. Търсете повече физически контакт. И тук говорим за целувки, прегръдки и близост, а не за секс.

Покажете, че сте привлечени от партньора, че искате точно него и го харесвате такъв, какъвто е. Може би пък има някакви комплекси и притеснения за външния вид. Ако това е така, помогнете му да се отърси от тях.

2. Потърсете причината за липсата на сексуално желание на човека до вас:

Ако в началото  партньора ви е имал по-силно сексуално желание, може би сексът му е станал скучен и еднообразен. Чувствата също не са фактор, който трябва да се пренебрегва. Не е изключено и нещо в поведението ви да го отблъсква.

Истината е, че ако не намерете причината и не работите върху нея, трудно ще постигнете резултат. Добрата новина е, че страстта може да се събуди и в дългосрочните връзки. Изчистете конфликтните точки с разбиране и любов и ще видите как нещата ще се наредят.

3. Създайте тръпка в отношенията ви:

Има моменти, в който вашият партньор изглежда по-добре от обикновено, ухае по-различно, има нова дреха или прическа. Направете му комплимент, пофлиртувайте с него, накарайте го да се чувства специален. Ако не го забелязвате, не е изненадващо, че няма желание за интимност.

4. Експериментирайте:

Сексуалните отношения често стават скучни, когато правим едно и също нещо отново и отново. Настройте се на приключенска вълна и опитайте неща, които не сте правили преди. Възможностите са безкрайни. Най-важното е да засвидетелствате на човека до вас, че искате точно него, а не просто секс по принцип.

5. Работете върху отношенията си:                                                                                                       

Добрите отношения водят до добър секс. Започнете от това. Ако непрекъснато се карате и често си лягате сърдити, няма как да се радвате и на ласки в спалнята. Всичко, което трябва да направите, е да покажете обич и внимание. Сами ще се изненадате колко ефективно е това.

Важното е да не чакате проблемите да се разрешат от само себе си, а да ги елиминирате един по един. Сексът в сериозната връзка никога не е просто секс. Той е повече добро отношение, грижи и внимание. 

Може да ви хареса още: 10 съвета как да поддържаме вагината си здрава и чиста

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук