секс-жени
()

Непрекъснато ни убеждават от разни реалита, реклами, списания, розови романчета как жените имат ненаситно либидо и едва ли не – са в постоянен екстаз. И всичко това е много далеч от обикновената, затрупана с работа, разочарована от битови скандали жена, която съвсем не се чувства като секс кралицата на вечерта.

Защо жените не искат секс:

  • Неудовлетвореност от връзката: Когато една жена вече не е щастлива във връзката си, тя губи плътския си ищах. В главата й се въртят мисли как да ви разкара, а не как – да ви яхне. Липсата на емоционална интимност и студенината в отношенията скоро ще доведат до истински Айсберг в кревата.
  • Изневяра или съмнения за такава: Подозрителната жена прави планове как да ви хване в крачка, ако още не е, и сексът отдавна е останал на заден план.
  • Влюбена е в друг: Кофти е, но се случва! Ако жената до вас гледа колегата като котка – салам, а пък вас ви игнорира, работата е ясна.
  • Омръзнал й е секса с вас: Тя смята, че сте скучен и нехаен любовник, за който разнообразието се състои в сваляне на нов еротичен филм или купуване на нова марка презервативи.
  • Напълняла е: Не е изключено, качените през последните месеци килограми да са причината за сексуалното й безразличие. Комплексите могат да бъдат истински страстоубийци. Тя е толкова притеснена за бричовете и целулита, които вие не забелязвате, че не иска да припари гола до вас.
  • Стрес в работата: Стресиращата работа и скандалите с шефа вероятно толкова са я изтормозили, че иска само да се зарови в чаршафите, а не да ги мачка с вас.
  • Проблеми с хормоните: „Мъжкият“ хормон тестостерон влияе на либидото и на жените. Понякога неговите нива падат внезапно и това води до пълна тишина в спалнята. Поначало, тестостеронът намалява след определена възраст, като до 45-годишна възраст той липсва вече с 50%.
  • Заболяване: Здравословните проблеми и притеснения няма как да не повлияят на сексуалното желание.

Каквито и да са причините за отказа на жената до вас, не забравяйте, че тя иска интимност и доверие – а не просто лашкане на кухненската маса.

Може да ви хареса още: Грешките, които допускаме по време на секс

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук