секс-по-телефона
()

Телефонният секс винаги изглежда като чудесна идея, но ако никога преди не сте го правили или нямате много опит, може да изглежда сложно. Може да знаете какво искате да кажете, но не сте сигурни в това. 

Има един страхотен трик, който можете да използвате, за да улесните нещата, а именно като мислите за това, което вашият партньор ще иска да чуе. Не сте сигурни какво може да е това? Ние ще ви разкажем за няколко горещите неща, които можете да кажете по време на секс по телефона, които вашият партньор всъщност ще иска да чуе.

Шепот

Шепотът по време на секс по телефона е едно от най-горещите неща, които можете да направите. Може да изглежда малко случайно, но когато започнете да шепнете на партньора, той ще ви копира. Може дори да го подканите да попитат „защо шепнеш?“, Което може да те пренесе в едно от най-сексите неща, които можеш да кажеш.

Този трик няма да работи, ако сте във връзка. Ако обаче живеете с приятели, това ще е чудесен претекст. Просто им кажете, че не искате да бъдете подслушани, или рискувате да ви хванат и затова държите гласа си по-нисък.

Това прави вашия секси разговор да изглежда още по-горещ от преди, защото правите нещо палаво. Не искате да ви хванат и това просто кара човека от другата страна на телефона да иска да ви кара да стене и да стене още по-силно.

Повтаряме казаното

Всеки иска да чуе, че обръщате внимание на разговора, така че повтарянето на казаното наистина може да помогне. Това не означава, че трябва да повтаряте  дума по дума, но избирането на ключови фрази наистина ще помогне.

Например, ако току-що партньора ви е описал дантеленото червено бельо, което носи, ​​в наш плюс е да споменем цвета и колко много ни харесва. Нещо като „Бих свалил с удоволствие, презрамките на този разкошен червен сутиен“ това дава на отсрещната страна да разбере, че всъщност ги слушате с интерес.

Важно е да покажете, че обръщате внимание, защото твърде често хората очакват телефонният секс просто да е някой, който им чете еротична история. Трябва отсрещната страна да може да привлече вниманието на своя слушател и да го заинтригува така, че да не му изгуби вниманието и концентрацията.

Също така това помага да си създадем жива картина в ума ни. 

Разпитайте ни

Може да се чувствате напълно уверени да поемете контрола над разговора, описвайки подробно всяко малко нещо, но партньорът ви може да не го направи. Той може да е малко стеснителен за нещата, които трябва да каже.

Въпросите могат да помогнат . Това показва, че всъщност имате интерес, което е невероятно секси и ни дава представа за нещата, които искаме да чуем.

Фрази като „как се чувстваш?“ работи добре, тъй като можем да споделим колко горещо и възбудено слушаме. 

Когато се доближавате до кулминацията, и партньорът ви стене, просто „готов ли сте за мен сега?“ ще го накара да стене „да, да, да“. 

Тежко дишане и стенене

Думите могат да бъдат страхотно средство по време на секс по телефона. Те наистина могат да помогнат за настройването на нещата, но най-горещото нещо, което можете да чуете, са стенанията и тежкото дишане на вашия партньор.

Повечето хора използват телефонния секс като шанс за мастурбация и не е нужно да сте срамежливи за това. 

Опитайте се да не стигате до кулминацията твърде бързо. Ако не можете да се контролирате, спрете да се докосвате и просто слушайте, като от време на време изстенете. Изчакайте „освобождаването“, когато партньора ви стене силно, и повтаря многократно по телефона… и ще ви хареса звукът на вашите стенания, които се смесват.

Търсите още съвети за телефонния секс?

Тук в блога на Intimno.Info има много чудесни съвети за секс по телефона, така че ако търсите списък с подходящи фрази, които можете да използвате, определено ще можете да ги намерите в нашите статии! Възможно е обаче да имате някои свои идеи, които искате да споделете, Просто ни пишете и ще публикуваме вашия опит.

Какво мислите за съветите предложени от нас? Имате ли страхотни съвети, за които бихте разказали на нашите читатели? Обичате ли телефонен секс? Споделете с нас и нашите читатели вашите съвети за телефонен секс.

Може да ви хареса още: Правите ли тези 5 грешки в секса

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук