секс-мъж-жена
()

Всеки харесва различни неща в секса, и в опита си да се погрижи за уникалните вкусове на всички е истинско предизвикателство. Може да се почувствате така, че каквото и да правите, когато става въпрос за секс, просто не се справяте правилно, но често е много трудно да разберете какво е правилно да направите, поради което просто ще опитаме нещо в надеждата да се получи правилно.

Проблемът с това е, че често не знаем какво правим грешно. Склонни сме да се заяждаме за секса и изглежда не сме готови да кажем „знаете ли какво? Това не работи за мен ”, така че вместо това може да се окажем да правим едни и същи неща отново и отново, и да оставим партньора си разочарован. И така, тук ще разгледаме някои от най-често срещаните секс грешки, които хората правят в леглото, за да можете да научите кои пет трябва да избягвате

Започвайки само в спалнята

Сексът не е само за спалнята, но колко пъти правите секс някъде другаде? Ако отговорът е „никога“ или не можете да си спомните последния път, когато сте имали страстен секс някъде, различно от легло, е време да промените нещата.

Правейки секс някъде различно от легло, вие сте накрак. Ако отидете някъде на ново място, за да правите секс, вие няма да знаете какво да очаквате.

Защо не използвате кухненския плот за нещо различно от храна? Ще бъде идеалната височина, да легне партньорката ви, а вие в изправено положение, да и вдигнете краката и плавно да пъхнете пулсиращият си член в топлото и влажно влагалище.

Едно чудесно място, на което може да опитате един хубав секс е банята. Всъщност можете да се забавлявате много, особено ако се потопите заедно под душа, можете да намерите някои страхотни забавни пози. Не забравяйте да използвате слушалката на душа върху клитора на вашата половинка, за да я подлудите максимално!

Пропускане на любовната игра

Любовната игра може да бъде скучна за вас, ако всичко, което искате да направите, е да стигнете до главното събитие, защото би отнело известно време. Жените имат нужда от по-дълго време, за да се предразположат за секс, отколкото мъжете, поради което любовната игра толкова често се пропуска по време на секс.

Мислите си да пропуснете любовната игра? Недей. Тя е страхотна по ред причини. Като начало помага да настроите партньора си в настроение и да бъде готов за вас, което ще направи секса много по-забавен и за двама ви.

Ако това не беше достатъчно основателна причина, не забравяйте, че твърде голямото триене и недостатъчното смазване на презерватива могат да го накарат да се скъса. Да, можете да използвате смазка, но за вас е много по-забавно партньорката ви да се овлажни по естествен начин, и да бъде максимално готова за вашия член, вместо да използвате изкуствени лубриканти.

Разтриване на клитора, сякаш търкате вълшебна лампа

В реалния живот няма вероятност да намерите магическа лампа, която съдържа дух, готов да ви изпълни три желания … и дори да сте били, шансовете този дух да лежи в клитора на партньора ви е малък … така че каквото и да правите , не търкайте клитора й, сякаш се опитвате да освободите Джин.

Добре, това е груб пример, но има хора, които трескаво търкат клитора възможно най-бързо, за да възбудят партньорката си, което е нелепо. 

Така че, вместо да се движите напред-назад с петдесет километра в час, забавете нещата. Не бързайте да дразните клитора й, масажирайте с нежни и плавни движения около него. Това ще я възбуди много по-бързо.

Мисля, че сте читател на мисли

Когато сме в леглото, ние не си казваме „Аз съм най-великият секс бог или богиня на света“ и определено не мислим „чета мислите ти“, но през повечето време сме сигурни, че знаем точно какво иска партньорът ни в леглото.

Хората могат да симулират в леглото, че им е приятно, за да ви доставят на вас удоволствието, отколкото просто да ви кажат какво искат. По някаква причина ни е трудно да кажем „Обичах, когато правеше това с езика си, но опитай това с ръце в бъдеще“.

Така че, ако вашият партньор не иска да говори с вас, трябва вие да говорите с него. След секс е най-добрия момент. Просто го пипитайте „как беше?“ и поискайте подробности за това, което им хареса най-много, или попитайте какво искат да опитат в бъдеще. След оргазма е идеалното време, тъй като сме много по-отворени за идеи.

Нямам достатъчно!

Ние искаме да правим секс през цялото време, а понякога това просто не е възможно. Въпреки това все още не получаваме достатъчно секс!

Сексът не просто ни кара да се чувстваме добре. Науката доказа, че секса е полезен за нас . Всъщност значително намалява кръвното налягане, както и помага на цикъла на съня, изгаря калории, бори се с депресията, и като цяло ни кара да живеем по-дълго.

Кои според вас са най-големите грешки, които правят хората в леглото? Открили ли сте, че много жени се отдават много повече по време на свирка? Или се отнасят към вашия член като към дърво, което се опитват да подпалят с чисто триене?

Може да ви хареса още: Орален секс – най-често срещаните грешки

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук