орален-секс
()

Оралният секс е не само чудесна заигравка към секса, но в много случаи е истинската наслада. Вашият партньор би могъл да ви изненада с уникални устни техники. Но как бихте се почувствали, ако го направят погрешно?

Ако искате да сте сигурни, че правите всичко правилно, направете усилие да говорите с партньора си или да наблюдавате реакциите им следващия път, когато правите орален секс. Освен това, за да избегнете лоши спомени, ето някои от най-често срещаните грешки при орален секс…

Да си бърз и яростен не е в полза на оралните ласки

Повечето мъже са доволни от начина, по който партньорките им правят орален секс. Само че да налапате директно пениса, и да започнете да го смучете, не звучи толкова еротично, колкото ако предложите на партньора си малко игрички.

Целувки зад ушите и врата, и леки любовни игрички с цел „нахъсване“ са доста добър вариант. Както на всички е известно жените се възбуждат доста по-бавно от мъжете, но все пак целим удоволствие и за двете страни, и трябва да се стараем да дадем максимално удоволствие не само за нас, а и за партньора. Така че, отделете време, за да бъдете чувствени и да предложите удоволствие на партньора си!

Смяна на позите

Добре известните позиции за орален секс са харесвани и приемливи от всички нас. Защо обаче да не сменим позата, когато има толкова много алтернативи? Това не би ли било фантастична изненада за вашия партньор? Повярвайте ми, всъщност би било и за двама ви, тъй като нова позиция определено може да предложи нови усещания.

В зависимост от това какво харесвате и двамата, можете да правите орален секс, докато стоите, на колене, легнал и много други пози, с които да продължите сексуалното разнообразие. И така, защо да използваме една и съща поза всеки път, когато има толкова голямо разнообразие на Камасутра?

Запазете темпото, когато той е в кулминация, и променете ходовете, когато тя не е

Както знаете, когато мъжете получат оргазъм, нищо не може да ги спре … освен промяната на ритъма на партньора им. Може да се случи и с жени, разбира се, и единственият начин да избегнете този неприятен момент е като обърнете внимание на партньора си.

Вероятно сте виждали и усещали темпото на вашия партньор, когато получава оргазъм? Така че, запомнете този момент и запазете темпото на техниката си на орален секс, докато се стигне до край от страна на партньора.

Що се отнася до вашите техники, които бихте приложили за орална любов – при мъжете не се изисква кой знае какъв професионализъм, понеже те много бързо и без проблемно стигат до еякулация и оргазъм. Но с дамите е по-сложно и е нужно господата да бъдат доста палави с техниките на езика, за да успеят да докарат половинката си до истински оргазъм.

Използвайте устните си и гледайте зъбите

Когато правите орален секс на жена, използването на устните е задължително. Езикът е важен, но никога не трябва да забравяте силата, която има чувственото докосване на устните. В същото време мъжете имат проблем със зъбите. Те харесват усмивката на момичетата си, но не желаят да им хапе пениса, когато очакват да ги оближат и смучат.

За да предотвратите остъргването на пениса му със зъби, обгърнете устните си около пениса му и го всмучете. Не бива да забравяте да не се придържате само към едно движение! Само не хапете!

Дръжте ръцете си там, където можете да ги използвате

По-горе споменахме за грешките, които повечето хора правят с уста. Но какво ще кажете за ръцете? Първо, не използването им е огромна грешка. И жените, и мъжете обичат малко игра с ръка.

Това може да означава триене на пениса му, и игра с тестисите или масажиране на вулвата, и стимулиране на G-точката отвътре. Така или иначе ръцете са важна част от оралния секс, стига да не прекалявате.

Внимавате ли с манипулациите му и внимавате ли с нейния клитор?

Тестисите на партньора ви също са включени в играта за орален секс, нали? Играта с топките на вашия мъж може да увеличи удовлетворението му! Но трябва да внимавате, тъй като тази област е изключително чувствителна. Не само защото тестисите са много меки, но всъщност може да го нарани много.

В същото време нежността с клитора е от голямо значение. Можете да упражнявате натиск, когато играете с него, но трябва да внимавате с количеството сила, която използвате.Също така не забравяйте, че прекаленото и твърде силно втриване може да предизвика много болка. Затова по-нежно!

Добре, Марко Поло, време е да опознаем района

Когато правите орална любов на партньора си, трябва да помните останалите части от тялото му. Лизането не включва само клитора, въпреки че неговите 8 000 нервни окончания го правят доста важен. Стимулирането на цялата вагина е чудесна идея, както и играта с гърдите и дупето й, в зависимост от позицията, която използвате.

Що се отнася до зоните на момчетата, може да искате да преминете от смучене към близане и от това към целуване на цялата зона. Мъжете обичат да се грижат и за топките им, и за ануса им.

Колкото по-малко рутинни, толкова повече оргазми

Понякога рутината е добра, тъй като ни кара да се чувстваме в безопасност. Да имаш свои специални моменти с партньора си и да ги повтаряш не е лошо. Всъщност това звучи страхотно. Правенето на едно и също нещо всеки път обаче може да донесе скука в леглото. Затова запазете навиците си, но ги замествайте от време на време с други неща.

Игрите за орален секс могат да бъдат забавни, нали? Защо не използваме вкусна храна, за да засилим чувствата? Можете да внесете нещо ново в секс игрите си всеки път, ако искате. Някои хора например се наслаждават на усещанията за горещо и студено. Ако все още не го знаете, следващият път, когато правите орален секс, се подсетете да сложите лед и горещ чай близо до леглото си и да ги използвате, за да накарате партньора ви да настръхне.

Ако ви харесва, вложете малко усещане в него!

На оралния секс трябва да се радват както даващия, така и получаващия, защото това е чувствен и еротичен акт на близост. Ако не изпитвате удоволствие от това, колкото и да се опитвате, вашият партньор ще го разбере. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да не предлагате орален секс, когато не искате. Не е ли по-добре да не ви предлагат това секси лакомство, отколкото да видите партньора си много нещастен, докато ви угажда?

Това са най-честите грешки при орален секс от моята гледна точка, но съм сигурен, че можем да включим още няколко в списъка! Имате ли какво да добавите? Споделете вашите мисли с нас, като ни пишете във формата за вашата история.

Може да ви е интересно още: 5 секси фантазии, които бихте опитали

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук