секси-фантазии
()

Всички имаме палави мисли от вида на извратени фантазии, които искаме да изпробваме в леглото, но за да разберем коя фантазия е тази, която трябва да опитаме може да е трудно. Може да е още по-предизвикателно да разберете какви неща може да хареса вашият партньор в леглото, тъй като винаги е много по-забавно да споделяте една дяволска фантазия с някой, който иска да го изпробва точно толкова, колкото и вие.

Е, тук в блога на Intimno.Info решихме да ви предложим пет секси фантазии, които определено ще искате да опитате. 

Лошо момче

Става въпрос за даване и получаване на удоволствие, но за много от нас всичко е свързано с контрола. Огромен брой хора са напълно щастливи да сменят контрола помежду си, но за много от нас тайно се надяваме, че нашият партньор просто ще поеме контрола.

Това е гореща и предизвикателна фантазия, защото оставяме контрола в любовната игра на партньора. Вместо да се притесняваме дали позата, в която ще застане, удовлетворява партньора, ние се оставяме изцяло в ръцете им. Ако направим нещо неудобно, те ще ни напътстват как да е правилно.

Много е освобождаващо някой да ви отнеме контрола в леглото, и затова много хора предпочитат да бъдат напътствани в любовната игра.

Секс с непознат

Има нещо секси и горещо, когато решите да правите секс с непознат , но и има много проблеми с тази фантазия. Намирането на непознат, който ще ви качи на седмото небе, и ще ви накара да искате още, е трудно.

Има едно едно решение, което някои двойки биха направили – да опитат „фалшиви непознати“, където биха се срещнали в бар и ще се преструват, че не се познават. Това им позволява да приемат изцяло нова персона, и да опитат нещо различно в леглото и е чудесно, защото ще се чувствате в безопасност.

Учител и ученик

Фантазията, която предизвиква много противоречия, е тази на секси ученик и секси учител. Има два различни, но забавни начина, по които можете да осъществите тази фантазия.

Първото: Вие ​​сте ученикът, опитвайки се да иска прошка от вашия секси учител за нещо, което сте сгрешили. Може да не сте предали домашното си навреме и затова трябва да го компенсирате, или просто сте се държали лошо в клас. Така или иначе, ще бъдете напълно в тяхната милост и ще трябва да ги умилостивите, да им покажете какъв добър ученик сте.

Докато първото е забавно, най-популярната версия е тази, в която сте учител и трябва да се справите със секси ученичка. Късата пола на униформата, ниско разкроената блуза и смученето на близалка трябва да са достатъчни, за да ви покажат защо тази фантазия е толкова желана от мнозина.

Cosplay секс

Cosplay е вашия партньор да се облече като герой и се представя за такъв. Това е все по-популярно сред извратените двойки.

Може да влезете в ролята на Батман, или пък на Лара Крофт. Така или иначе, косплей сексът ви позволява да изиграете всяка своя фантазия.

Единственият недостатък на косплей секса е, колко сложно може да бъде за да се сдобиете с костюмите. Много секс магазини предлагат различни героични костюми. Така че не губете време и обиколете витрините. Косплей секс е изкуство, така че дайте всичко от себе си и се насладете максимално!

Двама са малко, с трима е купон

Би било погрешно да говорим за секси фантазии, които всички обичаме да опитваме, без да споменем тройка. Тройките са на челна позиция в списъка на почти всички двойки, тъй като можете да се насладите на още една секси дама в леглото.

Важното при тройката е да сте сигурни, че споделяте вниманието . Ако членът ви е дълбоко в гърлото на едната жена, то другата трябва да е заиграна анално или вагинално. Ако се интересувате от MMF тройка, винаги можете да опитате spitroast и да видите дали тя се радва да бъде запълнена в двата края.

Защо не споделите своите секси фантазии с нас и да видите какви други извратени неща правят хората?

Може да ви хареса още за: По-добър ли е масажа от секса

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук