масаж
()

Никога не бих казал „Не“ на масаж, особено ако ми предложат гол, мазен или сапунен. Но когато ме накарат да избирам между масаж и секс се чувствам като мъчение. Какво ще кажете и за двете? Сексът и масажът, еротичния, разбира се, са две невероятно приятни неща, които всеки трябва да опита. Съгласни ли сте?

Трябва обаче да призная, че има моменти, в които бих предпочел горещ, секси масаж вместо секс и след като ви кажа моите причини, съм почти сигурен, че ще се съгласите с мен.

Има моменти, когато просто се нуждаете от добър масаж

Освен че доставя удоволствие, еротичния масаж се грижи и за кръвообращението ви, подвижността на тялото и вашата гъвкавост. Освен че е изключително приятен, той е и много здравословен. Точно като секса.

Що се отнася до това колко масажа може да е по-добър от секса, вероятно има много примери, тъй като хората са толкова различни един от друг, че имат безброй харесвания и антипатии.

Но ето няколко примера, и след като ги приложите, не се колебайте да споделите мнението си.

Лош ден…

Представете си, че сте имали най-натоварения ден  службата. Шефът ви е изнервил с постоянни крясъци и е трябвало да работите до късно, за да завършите проекта. Или вашите служители не са направили нищо правилно, и трябвало да направите всичко възможно за да се подредят нещата. Може би трябва да направите нещо, за да се отпуснете, и да забравите всичко за този ужасен ден. Какво избирате? Правите секс или просто бихте се отпуснали в ръцете на секси дама, която масажира цялото ви тяло?

Лично аз бих отишъл на сапунен масаж. Това би бил наистина уморителен ден, и топлата вода ме кара да отпусна цялото си тяло. И тогава секси сапуненият масаж може да бъде завършен от масаж с щастлив край. Защо това е по-добре от секса? Очевидно сте твърде уморени, за да сте достатъчно активен, а в секса това се очаква от вас.

Стрес

По-лошо от тежък работен ден може да бъде много стресиращ период. Много мъже дори не могат да си втвърдят пениса, когато са разстроени, а пък жените не могат да достигнат кулминацията. И така, какъв е смисълът да се опитваш да правиш секс, когато знаеш, че ще бъде пълен провал?

По-успокояващо ще е да се отпуснете и оставяте партньора си, да се погрижи за вашите стресирани мускули. Ако искате съвет относно перфектния масаж за тази ситуация, позволете ми да предложа нуру масаж.

Разбира се, на някои от вас може да му се стори твърде извратен, тъй като включва много масло и две горещи хлъзгави тела, но мисля, че този японски масаж е най-добрия избор. Освен това, ако това не е достатъчно и искате нещо още по-различно, завършете с генитален масаж!

Когато търсите нещо странно …

Сега можете да изберете секси масаж вместо див секс, дори ако не сте уморени или стресирани. Представете си тази ситуация: вие сте във връзка и искате да подобрите сексуалния си живот, или пък вашия сексуален живот е ОК, но и двамата обичате да експериментирате. Посещението на процедура за двойка масажи е чудесна идея. От къде знаем? Опитах, разбира се.

Имах прекрасен тайландски масаж заедно с моя партньор преди няколко години. Няма да ви разказвам всички подробности за това, защото, както знаете, аз съм дискретен. Но мога да ви кажа, че все още говорим за това от време на време. Ако обаче не ми вярвате, трябва да опитате!

И така, секс или масаж?

Както споменахме, това са само някои примери и определено има повече моменти, когато на хората им се иска да кажат „Не“ на секса в полза на добрия масаж. И това не ви прави скучни или по-малко привлекателни. Има моменти, когато сексът е единственото нещо, което искате и моменти, когато всичко, за което можете да мислите, е чувствен масаж, който ще остави ума и тялото ви леки като перо.

Така че, когато искате хубав и отпускащ масаж, споделете с партньора си. Бъдете честни и ще бъдете възнаградени за това. Вероятно вашият спътник преживява моменти, когато масажът е повече от добре дошъл.

Ако нямате настроение сами да приложите един на друг масажната терапия, просто си резервирайте релаксираща или палава сесия с опитна дама или младеж, чиито ръце могат да направят Мона Лиза от гърба ви.

Може да ви хареса още: 10 луди секс факта за жените

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук