целувка
()

Момчета и момичета, според мен няма нищо по – еротично, по – страстно или по – дълготрайно от хубава, бавна, френска целувка. Няма нищо, което да противопостави това твърдение.

За тези, които може да не са наясно какво точно е френска целувка, това е основно целувка с език. Френската целувка е най-често срещаният начин да се превърне от срамежлива, интимна целувка със затворена уста в гореща, слюнчеста, но задоволяваща.

Независимо от това просто физическо движение винаги нещо може да се обърка, ако не се направи правилно. 

целуване

Стъпка 1: Поддържайте устните си гладки и хидратирани

Да, знам, че това не е трудно, но това е един съвет, за който хората винаги са склонни да забравят, трябва да поддържаме устните си винаги меки и хидратирани. Уверете се, че не са напукани и нямате някой херпес. Партньорът ви виждат добре изглеждащи устни, готови за страстни целувки.

Стъпка 2: Лавирайте

Има хора, които обичат забавната страна на нещата. Когато си спречкате носовете не се смущавайте. Опитайте да лавирате все едно сте търсили този ефект и продължете с играта. Това е доста забавно и няма място за притеснение.

Използвайте плавни движения нос към нос така, че да убедите партньора си, че това е част от играта. По този начин няма да попаднете в кофти ситуация.

френска-целувка

Стъпка 3: Не бързайте

Започнете бавно, с лека пауза, за да се породи очакване и възбуда, за истинска наслада и желание.

И така, какъв е следващият съвет? Не бързайте. Изследвайте всяка гъка от устните на партньора си с език. Това ще направи финала по – красив и невероятен.

Стъпка 4: Плъзгайте езика

След като интимния разгар започне, следващата стъпка е да оставите езика си да се плъзне и да му дадете повече време за проучване. Ако целта ви е любовна целувка или просто да оставите спомен за вас, представете си, че времето не съществува и всяко пространство на земята ви е дарено. Плъзнете езика си бавно, и усетете как партньора ви също се опитва да проучи вашите устни.

Променяйте тактиката, като смело фино облизвате устните, леко захапване или засмукване на езика на партньора. Това определено ще ги остави без думи и ще нагрее обстановката много повече.

целувка

Стъпка 5: Бъдете предвидими за следващия ход

Не прекалявайте с езика и не го пъхайте прекалено дълбоко в гърлото, ако на партньора ви не му е приятно. Бъдете водещия и предвидете следващата стъпка, например палаво захапете долната устна съвсем спонтанно.

Опитайте се да контролирате слюнката си. На никого няма да му допаднат сухи устни или пък факта да се задави от прекаленото слюнкоотделяне.

Стъпка 6: Движенията на ръцете

Моментът, в който ще разберете, че сте достигнали тази стъпка, е когато вашият партньор започне да прави нещата с ръцете си. Следващото нещо, което ще трябва да направите, е да държите устните си впити в партньора и да оставите ръцете да играят. Небрежно прокарайте пръстите си през косата и смело плъзнете устни по врата.

Френските целувки не са по точен етикет и норми. Те са игра породена от химията между двама, и всяка реакция е спонтанна.

езичета

Много дами и господа копнеят за френски ласки. Намерете вашия подходящ партньор, с който може да обмените опит за френската целувка.

Френската целувка е много дискретна и предпочитана от мнозина. Ако сте един от многобройните почитатели практикували тази нежна интимност, може да споделите с нашите читатели вашия опит и препоръки, като ни пишете и ние ще публикуваме историята ви.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Все още никой не е гласувал. Бъди първи.

Последвай ни и във фейсбук